Tematica licenta biblioteconomie

La Cluj apar pe site-ul universitatii tematica si bibliografia examenului de licenta specializarea biblioteconomie, februarie 2007. Ca sa nu dispara pagina, le preiau si aici:

TEMATICA

1. Managementul informatiei in biblioteca informatizata.

2. Piata cartii si completarea colectiilor de biblioteca.

3. Istoria cartii si tiparului in Romania.

BIBLIOGRAFIE:

1. Management pentru viitor : biblioteci si arhive /editori: G.B. Anghelescu si Istvan Kiraly. Cluj-Napoca : Presa Universitara Clujana, 2000.

2. Arta informatizarii unei biblioteci : ghid practic / Pierre-Yves Duchemin; cu participarea lui Dominique Lahary. Timisoara: Armacord, 1998.

3. Aleph : ghid de utilizare a modulului de catalogare / Nastasia Fodorean. Cluj-Napoca : Biblioteca Centrala Universitara, 2000.

4. ISBD(M) : International Standard Bibliographic Description (for monographs) : caiet de seminar elaborat de Nastasia Fodorean Cluj-Napoca, 1996.

5. Ghid de biblioteconomie / Brigitte Richter. Bucurest : Grafoart, 1995.

6. Multimedia. Ghid practic / Tay Vaughan. Bucuresti : Teora, 2002.

7. Mircea Tomescu, Istoria cartii romanesti pana la 1918, Bucuresti, 1968.

8. Doru Radosav, Carte si societate in N-V Transilvaniei, Oradea, 1994.

Reclame

3 răspunsuri

  1. De apreciat ca site-ul Universitatii din Cluj este actualizat in ceea ce priveste activitatea sectiei de biblioteconomie. Ceea ce nu pot spune despre pagina dedicata sectiei din cadrul site-ului universitatii Bucuresti.

  2. site-ul unibuc, care parca si-a imbunatatit designul, in general se actualizeaza greu si e inegal in ceea ce priveste prezentarea facultatilor, cv-urile profesorilor, etc. poti sa publici tu tematica de la licenta de la bucuresti?

  3. Din pacate, nu doar pagina dedicata Catedrei de Bibliologie si Stiinta Informarii din cadrul site-ului unibuc (http://www.unibuc.ro/ro/catd_flcbsi_ro) este neactualizata (mai exact, saraca in informatii), ci si pagina speciala a sectiei de Bibliologie (http://www.bibliologie.co.nr/), unde ultimele date se refera la anul universitar 2004-2005. Pe de alta parte, ca date de contact, exista un numar de telefon, insa nici o adresa de email.
    Prin urmare, cam dificil de aflat informatii updatate despre programele facultatii..

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: