Calendar incarcat

Biblioteca “Petre Dulfu” din Baia Mare gazduieste o conferinta despre “Promovarea  competentelor  cheie in educatia formala si nonformala, calea pentru  asigurarea succesului profesional si personal in societatea europeana bazata pe cunoastere” (Baia Mare, 25-27 mai).

Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov va organiza si anul acesta conferinta “BIBLIO – BRASOV 2007” (Brasov, 3-5 mai 2007) cu tema “Biblioteca digitala”.

La Arad vor avea loc cursuri de perfectionare a bibliotecarilor scolari in perioada 22-23 martie (oare exista undeva online programul acestor cursuri?)

Reclame

2 răspunsuri

  1. Pentru cei care n-au participat la nici o ediţie, recomand cu căldură conferinţa de la Braşov, cu o organizare şi de un nivel excepţionale.

  2. Conferinta internationala de la Baia Mare este a 5-a organizata de o eminenta profesoara cu multe proiecte europene si cu multe recunoasteri nationale si internationale.
    Pentru derularea de proiecte in bibliotecile scolare trebuie sa detinem si noi competente cheie. Eu voi participa. Va invit si pe voi.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: