International Children’s Digital Library

Interesat de vazut acest proiect  International Children’s Digital Library. Pe langa idee, scop, reguli, interfata pentru citit e uimitoare. Nu ma gandisem niciodata ca un copil ar putea sa vrea sa isi aleaga cartea in functie de culoare:)

 Acum de ce nu sunt carti romanesti pe acolo, de ce nu toate cartile au explicatii si in romaneste s.a.m.d. s-ar putea sa aveti voi ceva idei. Oricum ei vor sa colaboreze cu bibliotecari interesati asa ca daca aveti timp si/sau carti  de oferit puteti sa o faceti: http://www.childrenslibrary.org/about/collection.shtml

Reclame

2 răspunsuri

  1. Un alt exemplu, de asta data cu o sustinere finaciara mai slaba dar cu rezultate remarcabile este Children’s Book Online.
    http://www.childrensbooksonline.org/library-translations.htm
    Exita carti traduse in romaneste de catre elevi de la liceul „Ionel Perlea” din Slobozia si de la colegiul national „Tudor Vianu” Bucuresti.

    Aici se gaseste si o poveste de sezon:)
    http://www.childrensbooksonline.org/My_Pets/pages/03_My_Pets.htm

  2. […] digitală internaţională pentru copii Posted on martie 6, 2010 by Claudia S. Am scris despre proiectul International Children Digital Library (ICDL) acum mai bine de doi ani. Am […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: