Deconspirare

Urmărind o discuţie avută pe site-ul kosson între autorul acestuia, Constantinescu Nicolae, şi Claudia Şerbănuţă, cobloger şi administrator pe ProLibro, am aflat că ANBPR pregăteşte trecerea la JOOMLA având deja instalat acest CMS aici.

Reclame

3 răspunsuri

  1. Ne-ai prins. 🙂 Aş fi spus cu cea mai mare bucurie despre site aici dar aşteptam să mai pună ceva conţinut pe el.

  2. Nu e un secret. Am prezentat intenţia de a scoate o noua formă a sitului ANBPR la una din conferinţele anterioare ale Asociaţiei noastre. Am avut probleme cu unul din echipamentele care sunt gazduite de către Biblioteca Jud. „P. Istrati” din Brăila pentru postarea forumului, a modulului IDD şi a noii versiuni de care vorbeati în mesaj. Situl actual şi blogul ANBPR sunt gazduite de un alt echipament aflat la Biblioteca „V.A. Urechia” Galaţi.
    Oricum, e bine sa fiţi în continuare, pe faza.

  3. Daca aveti probleme cu CMS-ul va pot da o mana de ajutor cat ma lasa cunostintele care le-am acumulat cu el !
    Va sfatuiesc cu cea mai mare dragoste sa debutati cu Joomla! 1.5 a catei traducer in limba romana este completa frontend cat si backend ceea ce este foarte, foarte important pentru viitoarea comunitate care o veti aduna in jurul nodului. In curand cu nadejde de la Dumnezeu poate va fi alcatuit si un manual in comunitatea Joomla Romania (www.joomla.ro) si atunci va va fi si mai usor sa lucrati si sa va instruiti personalul !

    Mult succes ! O alegere inspirata !

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: