BOBCATSSS 2009

Ultima strigare (pe acest an) pentru studenţii care vor să discute cu alţi studenţi şi profesori preocupările lor biblioteconomice, pentru cei care văd că e loc de muuuult mai bine în domeniul nostru în instituţiile din România şi vor să facă ceva. După cum am mai prezentat BOBCATSSS 2009 se apropie. Termenul limită pentru trimiterea propunerilor de postere, a abstractelor articolelor şi workshopurilor este 15 Iulie. (vezi calendarul)

A muncit cineva mult pentru lucrarea de licenţă şi crede că subiectul ales poate fi de interes pentru alţi studenţi? BOBCATSSS este un bun test pentru asta. Aveţi un subiect pentru un articol care vă interesează dar nu aveţi niciodata timp să îl scrieţi cap coada? BOBCATSSS vă poate impune un termen limită constructiv. Sau poate aveţi doar o idee de articol şi vreţi să vedeţi cât de interesaţi ar putea fi ceilalţi de el? Un poster poate fi de mare ajutor.

După cum spun studenţii care organizează aceast simpozion publicul ţintă este format din studenţi iar organizatorii speră să primească articole, postere sau propuneri de workshopuri din partea studenţilor sau a echipelor formate din studenţi şi profesori. Ediţia din ianuarie 2009 se desfăşoară în Portugalia la Porto. Mai multe detalii despre cum se aplică găsiţi aici

Suntem interesaţi să ajutăm sau să colaborăm aşa că aşteptăm mesaje sau emailuri de la voi.

Reclame

Un răspuns

  1. Stundenţii care organizeaza BOBCATSSS 2009 au blog

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: