Cărţi online gratis

Da, ştiu că sunt multe locuri de unde se pot face rost de texte in format electronic în engleză. Am găsit această resursă online cu 40 de locuri unde se pot accesa cărţi necesare studenţilor şi mi s-a părut că merită postată aici.  http://education-portal.com/articles/40_Places_for_College_Students_to_Find_Free_Unabridged_Books_Online.html

Îmi pare foarte utilă lista cu locuri pe internet unde pot fi accesate materiale audio: cărţi, discursuri, interviuri.

Alte resurse(editare ulterioara):

Reclame

17 răspunsuri

 1. Mulţumesc pentru resursa asta! Îmi pare rău numai că nu am aflat de ea când căutam febril lucrări de specialitate care încă nu-s traduse în română, respectiv sunt rare.

 2. Da e bine daca sunt carti pe gratis da daca cineva nu vrea sa citeasca despre numai bridge?

 3. …atunci nu citesti despre bridge.

 4. …iar cei ce vor fi interesati in a lectura carti despre bridge vor fi foarte fericiti.

 5. de asemenea mai gasesti sute de carti online pe http://www.romaniaeuropa.com

 6. lucrez la biblioteca. mă intereseză literatura religioasă, filisofie, psihologie şi popular-ştiinţifica

 7. eu am mai gasit si http://www.cartidownload.ro

 8. am se facut licenta pe tema FUNCTIILE SOCIALE ALE BIBLIOTECII. Ma poate ajuta cineva cu ceva bibliografie? Timpul este foarte scurt si nu stiu la cine sa mai apelez. Multumesc

 9. http://www.gigapedia.com este de asemenea o sursa de carti gratuite online, necesita inregistrare iar procesul de descarcare e putin complicat, dar in rest e foarte util. (daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ma intrebati!)

 10. Adaug la lista de cărţi online gratis şi acest link: http://www.truly-free.org/ . Este cea mai bună sursă găsită de mine pînă la ora asta, singurul neajuns este că toate sunt în limba engleză. Ceea ce este excelent e că oferta cuprinde atît cărţi din cultura britano-americană – inclusiv literatură contemporană, cît şi cărţi din cultura şi literatura universală. Se pot descărca gratuit maxim 5 în două săptămîni. Dacă se încearcă forţarea notei, accesul este blocat.

 11. http://www.carti-audio.blogspot.com CARTI AUDIO GRATUIT (fara inregistrare). Opere consacrate ale autorilor romani si straini. Cere o carte si tu!

 12. Carti free si pe

 13. http:// psihoteca.info

 14. Carti gratuite sunt si pe http://www.carteamea.net,singura problema este ca ei nu fac WAREZ,trebuie sa adaugi id-ul acela de messenger pentru a primii cartile in format complet ..

 15. http://www.carteamea.net – am gresit link-ul ..

 16. Am adaugat legatura spre colectia CLASSICA de carti de pe situl UNIBUC.
  Vroiam sa ii intreb pe cei mai cu vechime, in ce fel a ajutat BCU-ul la crearea acestei colectii sau a „bibliotecii virtuale” de pe acelasi site?

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: