Are biblioteca ta nevoie să consulte specialişti de branding şi design?

Tot vorbim noi de imagine bibliotecilor noastre: că e importantă, că trebuie lucrat la ea s.a. În sărăcia noastră nu ne punem problema că pentru anumite servicii am putea apela la specialişti.  Iată însă că dacă lucraţi la un proiect aveţi acum şanse să îi aveţi pe cei de la X3 Studios consultanţi pentru:

  • branding (logo + pachet ID)
  • print design (creaţia grafică pentru materiale de print)
  • design web (realizarea de site-uri web, integral sau doar design-ul)

Conform Proiect 1000 ei pun la bătaie gratis timpul (1000 de ore) şi expertiza lor pentru serviciile de mai sus pentru instituţii culturale, educative şi sociale. Cred că ar fi păcat să nu profitaţi de acestă ofertă. Inclusiv asociaţiile profesionale cred că ar merita să încerce…dacă au ceva idei.

Mai mute date despre proiect şi formularul de înscriere se găsesc la www.proiect1000.org/ce-este-proiect-1000

Reclame

Un răspuns

  1. Răspunsul este categoric DA. În condiţiile în care biblioteca publică încearcă în permanenţă să-şi diversifice serviciile, să le adapteze pe cele existente în funcţie de necesităţile şi solicitările publicului, să le îmbunătăţească dpdv calitativ – să se redefinească până la urmă – cred că acesta ar fi primul pas. Mulţumim frumos pentru informaţie Claudia şi te ţinem la curent dacă ni se întâmplă ceva în sensul acesta.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: