Zilele Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” Bucureşti

Se anunţă că BCU sărbătoreşte pe 26 si 27 noiembrie zilele bibliotecii.

înseamnă încununarea tuturor eforturilor, celebrarea unei noi înfăţişări a vechii Fundaţii Universitare, ctitorite de regele Carol I. Un prilej pentru cititori să se bucure de intrarea în circuitul public a unor spaţii de o frumuseţe unică.

Deocamdată nu am văzut nici un program pe nicăiri însă am dat peste un film de prezentare a bibliotecii BCU.
[adaugat ulterior]
Nu ştiu să fi existat aşa ceva în România până acum. Cum vi se pare?

Oare pe când o să apară acest film pe Youtube sau Trilililu?

Reclame

11 răspunsuri

 1. Cate descoperiri faci Claudia! E prea bun filmul acesta!

 2. Filmul ruleaza in permanenta pe un ecran aflat in holul bibliotecii, astfel incat fiecare viitor cititor al BCU are posibilitatea de a-l urmari inainte de a face turul de orientare asigurat de personalul nostru.

 3. simplu, temperat si vesel; cu un cuvant, splendid. felicitari!

 4. Si mie mi-a plăcut tare mult ! Bravo !

 5. Filmul mi-a placut foarte mult si mie, caci, fara didacticism ori birocratism, prezinta circuitul utilizatorilor in biblioteca in mod concis, placut, modern si eficient, din unghiul de vedere al unui tanar cititor.
  In Noiembrie se implinesc 7 ani de cand BCU s-a intors „acasa”, dupa toti cei aproape 12 ani de provizorat, dificultati si eforturi enorme care insa n-au impiedicat ca activitatile sale sa decurga mereu la cele mai inalte standarde, facand-o sa (re)devina cea mai frumoasa si mai moderna biblioteca din Romania si Est-Europa.
  Vivat, crescat, floreat!

 6. LA MULTI ANI!
  Succes in derularea activitatilor, multa sanatate si, salarii cat mai bune.

 7. Filmul este ceva nou pentru prezentarea bbliotecilor noastre. Dar, revin cu intrebarea, cand o sa fie pus si in locurile unde sunt sanse sa fie vazut de studenti? Holul biblotecii e un loc bun dar de obicei oamenilor le place sa stie deja ce si cum cand ajung acolo. Daca nu aveti timp si chef da-ti un OK si il punem noi:)

 8. Filmul BCU s-a bucurat de aprecieri si in randul colegilor de la Brasov. Gasim ca este unul dintre cele mai bune produse de marketing, de informare, de promovare realizat de o biblioteca romaneasca. Felicitari !!! Si daca in spatele acestui film exista si o poveste, am fi interesati sa o auzim (de ce, cand, cum, cine, cu cine a fost realizata aceasta idee?)

  Legat de intrebarea Claudiei, cum poate fi facut mai vizibil pentru studenti? link-ul catre film postat pe cat mai multe forumuri, pe paginile celorlate biblioteci universitare si de ce nu si publice, pe site-urile unde se posteaza si se descarca referate , etc.

 9. Faca-se voia voastra…

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: