Blogul Oanei

Oana Jianu a publicat un blog educativ şi confesiv în acelaşi timp, sub forma de jurnal pedagogic. Lecturo-maniacii sunt publicaţi pe blog iar maniacul şef, adică Oana, face observaţii despre interacţiunea formativă cu piticii. Copiilor le este aratat la intalniri blogul ca pe un feedback dar şi ca pe o motivare a activităţii lor. Acest experiment este un exercitiu avangardist in Romania daca nu ma insel chiar si pentru catedrele de biblioteconomie din Facultati.

Oana este bibliotecar metodist la Casa Corpului Didactic „Gr. Tabacaru” Bacău şi coordonator al American Corner Bacău. Ea are antecedente în ceea ce priveşte bloguitul fiind membră şi iniţiatoare a blogului ProLibro.

Anunțuri

Un răspuns

  1. Foarte interesant acest program. Urmarind postarile se vede clar cum creste atat interesul participantilor cat si increderea in acest program. Foarte bine si sanatos!

    Din cate am observat copiii incep sa si comenteze posturile blogului ceea ce inseamna ca programul e important pentru ei. Se mentioneaza colaborarea cu doamna invatatoare o practica pe cat de naturala pe atat de greu de obtinut de catre bibliotecarele din bibliotecile publice.

    Asteptam cu interes noi postari si, de ce nu, poate noi programe gen media-maniacii, video-maniacii:)

    Spor!

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: