Participați într-un videoclip cu bibliotecari?

Libraryman are o invitație pentru bibliotecari. E o joacă pe care a început-o anul trecut cu videoclipul „Hi-fi sci-fi library” și pe care vrea să o continue cu videoclipul „Library 101”.

Dacă nu aveți cont pe flickr și doriți să participați cu imagini la acest videoclip trimiteți-le pe adresa grupului și le punem noi online. Iar  dacă nu știți mai nimic despre cei care organizează acest proiect poate acum ar fi un moment bun să aflați.  🙂 Ei fac parte din generația tânără de bibliotecari (mai ales bibliotecari 2.0) din State.

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. Bibliotecari 2.0? Cum adica, au USB in cap?

  2. Nene vrajitor (sau tanti?), daca imi spui ce intelegi prin internet si aplicatiile web 2.0 atunci poate incerc sa iti explic cum sta treaba cu bibliotecarii 2.0. Daca nu, nu.

  3. Treaba mea ce inteleg eu prin internet si aplicatiile web 2.0, si da mai tata, sunt un nene, dar olecuta mai batran si cu o vechime mai mare ca tine in biblioteca, unde apropo lucrez.

  4. In vechime sau în pregătire profesională să ne luptăm sau în discuţii libere să ne cunoaştem?
    Aici pe Prolibro avem obiceiul să nu ne ascundem după măşti său, dacă sunt colegi „indubitabili” care o mai fac, să participăm în mod constructiv la discuţii. Afirmaţii de genul bibliotecari cu USB în cap cred că necesită mai mult explicaţii pentru a li se da un răspuns.
    Vrăjitorii sunt personaje cărora le stă bine în biblioteci însă chiar şi acolo respectă regulile, nu?

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: