Storybird – unealtă de spus poveşti

Deşi lansat de puţin timp Storybird – pasărea cu poveşti – începe să ciripească.

Unealta aceasta online de spus poveşti vrea să te ajute să faci şi să spui poveşti împreună cu cei dragi. Aici ţi se pune la dispoziţie o colecţie impresionantă de ilustraţii. Pornind de la ele poţi sa lucrezi la o poveste a ta sau a voastra :). Tot acolo ai acces la poveştile publicate de alţi utilizatori. Ele alcătuiesc, aşa cum ne spun cei de la Storybird, o bibliotecă publică.

Storybird poate fi întrebuinţat în multe feluri inclusiv pentru programe în biblioteci, programe care se pot adresa cititorilor de diferite vârste: de la preşcolari la bunici.

Ca exemplificare puteţi vedea o „poveste” despre numărat pentru cei mici scrisă în română şi engleză. Nu e cine ştie ce dar am lucrat în familie şi chiar ne-am simţit foarte bine făcând-o.

Dacă aveţi idei de poveşti sau programe şi vreţi să colaborăm daţi mesaj.

Spor la poveşti!

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Am citit povestea ta! Minunat! Cred că a fost foarte plăcut să o construiţi.

    Storybird e un exemplu în plus care îmi întăreşte convingerea că consumatorii culturali îşi doresc un rol din ce în ce mai activ şi pare să vină în întâmpinarea acestei nevoi.

    Un bibliotecar ingenios cred că ar putea fructifica instrumentul cu succes.

  2. Se pare ca m-am cam grabit cu reclama. Cei de la Storybird tocmai mi-au trimis email ca nu imi pot publica poveste in bibliotreca lor deoarece…nu e in engleza.
    Se pare ca la un moment dat o sa accepte si povesti in alte limbi insa nu acum…Pana atunci puteti sa va jucati cu ilustratiile si texte in engleza 🙂 Povestea este acum in biblioteca mea privata (pe situl lor) si mai poate fi accesata (sper).

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: