Perioada de inscriere in editia CPC septembrie-octombrie 2009 se extinde cu 15 zile

Pana la 30 septembrie, data limita anuntata pentru editia CPC septembrie-octombrie 2009, au fost inscrise in competitie trei propuneri de proiect, dintre care una incompleta. Acestea au fost urmate de doua propuneri de proiecte transmise dupa data limita anuntata. Deoarece nu au fost intrunite conditiile de desfasurare specificate in Regulamentul CPC – minimum 4 propuneri eligibile (propuneri complete si transmise pana la data limita, orele 24.00), IREX a luat decizia de a extinde perioada pentru inscrierea proiectelor in competitie cu 15 zile.
Astfel, termenul limita pentru depunerea aplicatiilor in aceasta editie este 15 octombrie 2009 iar calendarul editiei CPC septembrie-octombrie devine urmatorul:
• Perioada de inscriere a proiectelor in competitie: 1 septembrie 2009 – 15 octombrie 2009
• Preselectia proiectelor inscrise: 16 octombrie 2009 – 23 octombrie 2009
• Anuntarea proiectelor finaliste: 23 octombrie 2009
• Discutii online intre membrii juriului si finalistii editiei: 26 octombrie 2009 – 30 octombrie 2009
• Evaluarea finala si anuntarea castigatorului editiei: 6 noiembrie 2009
Reamintim ca editia CPC septembrie-octombrie 2009 este editie libera, fara o tematica impusa. In aceasta editie IREX asteapta aplicatii pentru finantari cuprinse intre 100 si 2.500 USD, care sa ajute la punerea in practica a unor proiecte comunitare in biblioteci. Durata proiectelor propuse trebuie sa fie cuprinsa intre o luna si sase luni.

Desi propunerile nu sunt limitate in aceasta editie de o tematica impusa, acestea trebuie sa respecte conditiile de eligibilitate specificate in Regulament. Aplicantul poate fi o biblioteca, indiferent de tipul bibliotecii, sau alt tip de institutie/organizatie, cu conditia ca o biblioteca sa fie partener activ in proiectul propus. De asemenea, aplicatia depusa trebuie sa fie completa si explicita – fiecare sectiune a formularului Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara trebuie completata pentru ca aplicatia sa fie valida si proiectul inscris in competitie, inclusiv sectiunile pentru explicarea obiectivelor propuse si a activitatilor propuse (sectiunea “Obiective si Activitati”) si pentru planificarea activitatilor propuse (sectiunea “Calendar de Activitati”).
Pentru intrebari si sugestii va invitam să utilizati forumul biblionet.ro, sectiunea Concursul de Participare \ Intrebari si raspunsuri (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=34) sau adresa de e-mail office@irex.ro, unde veti completa in campul Subiect (Subject) “Intrebare CPC”.

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: