Vesti despre Concursul de Participare Comunitara

Va invitam pe forumul biblionet.ro in sectiunea dedicata Concursului de Participare Comunitara, unde puteti vota pentru castigatorul editiei noiembrie-decembrie. In urma voturilor exprimate de juriu, doua proiecte s-au aflat la egalitate de puncte, cu doua voturi: Biblioteca din vacanta si Itinerar cinematografic doljean, ambele propuse de Biblioteca Judeteana Dolj.

Pentru a decide care este proiectul castigator va invitam sa votati, incepand de luni, 21 decembrie, ora 10:00, pana miercuri, 23 decembrie, ora 17:00.  Miercuri la ora 18:00 proiectul cu cele mai multe voturi va fi declarat castigatorul editiei. (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=60&sid=87bab89372b33eb9d234b9281e537b56&start=60 )

Tot pe forum puteti sa votati tematica pentru urmatoarea editie a concursului, la http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=61

Cele 5 teme propuse  pentru editia ianuarie – februarie 2010 sunt:

  • Adolescentii in biblioteca
  • Biblioteca si campaniile de informare pentru cetateni
  • Biblioteca si participarea publica a cetatenilor la luarea deciziilor
  • Biblioteca si programele educationale
  • Promovarea valorilor locale, ca instrument de dezvoltare comunitara

De asemenea, puteti afla ultimele noutati despre implementarea proiectului castigator al editiei septembrie-decembrie, CIE: Centru de informare si educare – Cu noi si pentru noi.

Proiectul CIE: Centru de informare si educare – Cu noi si pentru noi are o sectiune dedicata pe forumul biblionet.ro, unde responsabilii de implementare ne vor tine la curent cu ce se intampla si vor raspunde la intrebari : http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=50

Toti cei interesati de subiect pot posta intrebarile lor in aceasta sectiune a forumului, urmand ca acestea sa capete raspuns in cadrul intalnirilor programate pe forum.

Asteptam in continuare propunerile si sugestiile dumneavoastra!

Sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii!

Anca Rapeanu

%d blogeri au apreciat asta: