Filiala ANBPR Galaţi vă doreşte o primăvară frumoasă!

La început de primăvară vă oferim primul număr al buletinului informativ Asociaţia al filialei ANBPR Galaţi pe anul 2010.

Din cuprins: Eminescu – mon amour editorialul directorului Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi referitor la manifestările dedicate aniversării a 160 de ani de la naşterea poetului naţional; o prezentare sintetică a situaţiei bibliotecilor publice din judeţul Galaţi; evenimente culturale în biblioteca gălăţeană.

Rubrica Profesional oferă pe lângă o evaluare a activităţii Filialei 4 „Grigore Vieru” a bibliotecii, o trecere în revistă ale principalelor manifestări ale anului 2010, impresii ale bibliotecarilor din judeţ care au participat la cursurile de formare din cadrul programului Biblionet şi prezentarea primelor rezultate ale acestor cursuri – blogurile acestor biblioteci. Continuă serialele dedicate introducerii publicaţiilor monografice şi publicaţiilor seriale în programul de bibliotecă Tinlib. Noi materiale în serial sunt dedicate marketingului bibliotecii publice şi fondului de carte Galaţi al bibliotecii gălăţene, inepuizaibilă sursă de cercetare şi documentare.

Rubrica dedicată recenziilor ne prezintă în oglindă revistele Biblioteca (Biblioteca Naţională) şi BiblioMagazin (ANBPR). Din aria bibliotecilor publice din judeţ aflăm despre ultimele manifestări ce au avut loc în comuna Independenţa. Buletinul se încheie cu o prezentare pe scurt a volumelor apărute în cadrul Editurii „Axis Libri” a Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi, de la debutul acesteia, la sfârşitul anului trecut, până în prezent.

Asociaţia poate fi consultată în format electronic pe site-ul bibliotecii gălăţene, la adresa http://www.bvau.ro/docs/asociatia/index.php

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: