International Master in Digital Library Learning

Deoarece se apropie termenul limită pentru înscrire, doamna Câmpeanu ne reaminteşte de existenţa programului de master  International Master in Digital Library Learning.
Este un program de 2 ani, din câte ştiu eu unic în felul lui,  susţinut de Erasmus şi organizat de trei universităţi europene din Oslo, Parma şi Tallin.

Studenţii petrec câte un semestru la fiecare universitate luând cursuri de specialitate. În vacanţe au ocazia să lucreze la diferite firme sau instituţii de profil pentru a câştiga experienţă profesională.

Termenul limită pentru a trimite aplicaţiile este 15 aprilie, 2010.

Mai multe detalii găsiţi la http://dill.hio.no/

Daca sunteţi interesati, puteţi să o contactaţi direct pe  doamna profesoară Anna Maria Tammaro. Este o persoana foarte deschisă şi sunt convinsă că vă va răspunde.
Reclame

2 răspunsuri

  1. Pentru acest master de formare si perfectionare in domeniul bibliotecilor digitale, sunt prevazute burse di studio Erasmus, deci pentru cine nu are posibilitati materiale, e cu atat mai interesant.

  2. […] International Master in Digital Library Learning – anunţ cu privire la termenul limită pentru înscrierea la programului de master  International Master in Digital Library Learning. […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: