Blog BNRM

Biblioteca Națională a Republicii Moldova are deschis un blog de biblioteconomie și știința informării.

Ideea este excelentă, deși începutul este firav, iar stilul neclar. Membrii acestei comunități au nume sonore, dar din pacate nu știm cum se poate face identificarea contribuției fiecăruia. Evident că toată această imprecizie este normală la început și cu multă răbdare lucrurile se vor așeza.

Sunt încântat că autorilor blogului le-a plăcut prezentarea pe care am făcut-o cărții domnului profesor Regneală și au preluat-o ca și cum ar fi prezentarea oficială.

Foarte utilă pagina de Posibilități de grant.

(Semnalat de Claudia)

Reclame

3 răspunsuri

  1. Distinse domnule Pruteanu, Va multumesc mult pentru mesaj. Stiu ca Dra aveti deja o experienta bogata de blogger (sunteti primul „deschizator de drumuri” in acest domeniu. Chiar am scris undeva despre aceasta). Aveti dreptate ca Blogul este inca foarte firav, este la etapa de testare, dar intentionam sa-l transformam intr-un veritabil mijlos de comunicare profesionala. Sper sa si reusim.Urmaresc de mai multa vreme Prolibro, imi place mult, este foarte util breslei si , respectiv,nu poate sa nu ma influenteze. Cer scuze anticipate daca influenta va fi prea evidenta. La etapa de inceput eu voi coordona actiunile grupului si anticipat imi asum toate esecurile. Accept orice propunere de imbunatatire si colaborare. Cu tot respectul si aleasa pretuire, Vera Osoianu

  2. Sunt sigur ca o sa reusiti daca se face cu pasiune. Sper sa devina blogul din care sa aflam toate noutatile importante din biblioteconomia de peste Prut.
    Multa perseverenta animatoarei deoarece, dupa cum stiti, reputatia pe internet se castiga greu si se pierde repede.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: