Concurs “Si eu sunt bibliotecar(a)!”

Cine mai sunt si bibliotecarii astia, domne? Tanti care sta la birou si-mi spune de unde sa iau o carte? O persoana cu ochelari care nu stie decat sa spuna „sssss” si sa ne ameninte cu degetul? Un nene care sta mai mult prin primarie si nu prea face nimic?

Ei bine, nu! Bibliotecarii sunt altfel, mult mai cool, mai simpatici, inteligenti si implicati decat se asteapta 90% dintre concetatenii nostri. Sunt oameni care se zbat pentru ca bruma de cultura care a mai ramas in jurul nostru sa nu moara de tot. Sunt femei si barbati deopotriva, tineri si mai putin tineri, cu scoala mai multa sau mai putina, dar cu multe de spus si de aratat lumii.
Bibliotecarii adevarati sunteti voi, cei activi, cei curajosi. Asa ca va dam ocazia sa va laudati. Si va si premiem pentru asta!
Incepand cu data de 1 iunie 2010, Biblionet organizeaza bilunar concursul „Si eu sunt bibliotecar(a)!”.

Te pricepi la cuvinte? Inscrie-te la sectiunea Povesti din biblioteci, trimite-ne eseul tau si intra in competitie.

Ai „ochi” pentru fotografie? Inscrie-te la sectiunea O fotografie face cat o mie de cuvinte si ai sanse sa te faci remarcat.

Iti plac filmele? Daca te inscrii la sectiunea Atentie, motor, actiune! poti castiga o camera video performanta, ba chiar si-un fan-club propriu.

Spune-ne povestea ta si arata tuturor de ce biblioteca ta e cea mai tare!

Pentru intrebari si sugestii te asteptam pe forumul biblionet.ro, sectiunea „Si eu sunt bibliotecar(a)!” (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=19&t=100) sau la adresa de e-mail comunicare@irex.ro , unde vei completa in câmpul Subiect (Subject) “Intrebare concurs”.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: